Nieuwsbrief december 2020
 
Bekijk de online versie
 
 
BiSC Utrecht  

BiSCnieuws #10 2020
 
 
Nieuws   |   Diensten   |   Projecten   |   Over BiSC
 
 
20-21
 
 

We staan met ons allen op het punt 21 te worden. Een jaar waarin we onze volwassenheid hard nodig hebben voor de uitdagingen op ons pad. Het woord van 2020 is ‘anderhalvemetersamenleving’ geworden. Hierbij gaat onze wens dat we in het nieuwe jaar goed blijven samenleven. En dat we, ondanks alle spanning en verdriet, ook de mogelijkheden kunnen blijven zien van de ‘reset2020’.   

Het team van BiSC wenst u een volwassen en volwaardig 2021!

 
  naar de website    
 
 
 
Voorzitterswissel bij BiSC  
 
 
 

Cor Wijn is Roy Pamboer opgevolgd als voorzitter van de Raad van Toezicht van BiSC. Vanaf 2012 loodste voormalig gemeentebestuurder Pamboer BiSC door roerige tijden, waarin nieuwe vorm en inhoud werd gegeven aan de ‘provinciale ondersteuningsinstelling’. BiSC ontwikkelde zich naar de buitenboordmotor voor bibliotheekvernieuwing in het Utrechtse netwerk en daarbuiten en is Roy erkentelijk voor zijn scherpe oog daarop.

  meer lezen    
 
 
 
 
Bieb Werkt werkt
 
 

We hebben er lang op moeten wachten, maar afgelopen maand is het dan toch echt gebeurd: Bieb Werkt is live gegaan bij Bibliotheek Eemland! Het eerste 0 euro lidmaatschap in de provincie Utrecht en - in deze vorm - in de hele branche. Nu, vier weken later, mogen we een succesje vieren: Eemland heeft al meer dan 700 Bieb Werkt leden! Dit was een eerste indicatie dat deze aanpak een positief effect heeft op ledengroei.

 
  lees meer    
 
 
 
Wat vind je van deze e-mail?
 
 
 
 
  Tw   Insta  
 
 
BiSC Utrecht
Fruitweg 48 | 3981PA Bunnik