Nieuwsbrief januari 2020
 
Bekijk de online versie
 
 
BiSC Utrecht  

BiSCnieuws #1 2020
 
 
Nieuws   |   Diensten   |   Projecten   |   Over BiSC
 
 
Nieuwe generatie BiSC
 
 
Carmen en Minouc
 
Sinds het laatste kwartaal van 2019 is Minouc  de Brauw (27 lentes) vanuit BiSC aan de slag met het Smart Marketing Platform voor de bibliotheken in Utrecht. Als ‘growthacker’ is Minouc gericht op het werven van zoveel mogelijk gebruikers of klanten met zo weinig mogelijk middelen. De communicatiewetenschapper ziet haar bijdrage aan het CRM-project als een grote uitdaging. “Bibliotheken zijn immers een belangrijke sociale ontmoetingsplek voor heel veel verschillende culturele groepen”, aldus Minouc.
Carmen Ploeger, net 23 winters jong, is vier weken geleden van start gegaan bij BiSC. Carmen deed voorheen de marketing voor tijdschriften als KIJK en Vorsten. Ook zij stelt de inzichten van een nieuwe generatie marketeers ten dienste van onze  innovatieprojecten in de provincie Utrecht.
 
  naar de BiSC website    
 
 
 
Voor in uw lente-agenda:
 
BiSC Innovatieseminar op 19 mei boordevol inzichten
 
 
BiSC Innovatieseminar op 19 mei boordevol inzichten
Ons eerstvolgende BiSC Innovatieseminar is gepland op 19 mei. We zullen binnenkort meer over het programma vertellen, maar zet u het toch voor de zekerheid al in de agenda. Want we hebben tegen die tijd veel te bespreken.
  lees meer    
 
 
 
 
Uitdagingen voor Educatie
 
 
 
In 2020 gaat BiSC nog intensiever samenwerken met Cubiss. Ook op het gebied van educatie.
Om hier met de bibliotheken een inhoudelijke invulling aan te geven hebben Cubiss en BiSC deze week een workshop georganiseerd voor educatiespecialisten en daarbij betrokken managers.
  lees meer    
 
 
 
 
BLOG Peter van Eijk
 
Een nieuw decennium
 
 
Een nieuw decennium
De maand januari ligt achter ons: het nieuwe decennium is begonnen. Bij voorspellingen over een periode van 10 jaar past grote terughoudendheid. Wie had het in 2010 immers over de Britten die vertrekken uit de EU, over Tesla als serieuze uitdager van de Duitse auto-industrie of over pratende speakers in je thuisomgeving.
  lees meer    
 
 
 
 
Wat vind je van deze e-mail?
 
 
 
 
  Tw   Insta  
 
 
BiSC Utrecht
Fruitweg 48 | 3981PA Bunnik